Triple Benefit: Sustainable process improvement

Triple Benefit: Sustainable process improvement

.

Home - Blog

Nieuwe innovatievouchers

SubsidiesPosted by Rik Voerman 10 Sep, 2012 12:46:29
Voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (bio) polymeren, composieten of coatings, is nu een nieuwe innovatievoucher regeling van kracht.

Meer weten? Zie de bijlage.

  • Comments(0)//blog.triplebenefit.nl/#post55

Wat zijn jouw groeikansen?

SubsidiesPosted by Rik Voerman 06 Sep, 2012 09:33:52

Wat zijn mijn kansen om te groeien? Hoe kan ik verduurzamen, wat doe ik met de grootste problemen, of hoe kan ik door middel van innovatie mijn afzet vergroten?

Je hebt als MKB onderneming recht op gratis adviesdagen van Syntens om samen de beste groeikansen voor je onderneming te zoeken. Als tijdelijke innovatieadviseur van Syntens koppel ik je graag aan de juiste specialist, maar je kunt natuurlijk ook via de website met Syntens contact opnemen.

Zie ook: Syntens  • Comments(0)//blog.triplebenefit.nl/#post54

Subsidie voor duurzame processen en producten (MKB)

SubsidiesPosted by Rik Voerman 27 Jun, 2012 13:24:41

De Europese Commissie maakt 34,8 miljoen euro vrij voor een oproep tot het indienen van eco-innovatieprojecten. De vijf voornaamste prioritaire gebieden dit jaar zijn: recycling van materialen, water,duurzame bouwproducten, groen ondernemerschap en de voedings- en dranksector.

De oproep is vooral gericht op kleine en middelgrote bedrijven die innovatieve groene producten, proced├ęs of diensten hebben ontwikkeld die hun plaats op de markt nog niet hebben gevonden. Via deze oproep wordt medefinanciering aan MKB bedrijven geboden om tot 50% van de totale projectkosten te dekken.

Bron: Europa.eu

  • Comments(0)//blog.triplebenefit.nl/#post52